7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]
Vælg en side

Det kan betale sig at gå efter VVS-artikler af kvalitet. Selv et hus, der er bygget i en stilepoke, der for længst er gået over holdbarhedsdatoen, kan få et helt nyt liv med de rigtige VVS-artikler. Uden dryppende haner, rør der knirker og kulde, der driver ned af væggene, vil din bolig være stå, god som ny, i mange årtier.

Hold badeværelset i top

En af vejene til en hverdag uden problemer, er et topfunktionelt badeværelse. Du behøver ikke alverdens smarte funktioner og detaljer, for at skabe din egen luksus, men blot en basis, der er af god kvalitet. Et hurtigt bad, hvor vandet ikke kommer fra bruseren i små dryp, kan forfriske og kaste nyt lys over selv den dunkleste morgenstund. Med det klassiske brusehoved, der har tre indstillinger, kan du selv bestemme dit badtempo.

Ingen køkkenkrise

De færreste holder ikke ret længe uden mad – eller et køkken, hvor mad kan opbevares og tilberedes. Et køkken der fungerer, er alfa og omega, for en den gode base i hjemmet, hvor dagens måltider tilberedes. Gode madvaner og hygiejne går hånd i hånd. En køkkenvask, hvor vandet efter behov kan skiftes mellem koldt og varm, og hvor vasken ikke stopper efter en enkelt opvask, er et køkkens vigtigste fundament. Gode reservedele til køkkenvasken er svaret de fleste af køkkenkrisens spørgsmål!