Elektronikken har taget styringen

I dag lever vi i en digitaliseret verden, hvor elektronikken fylder utrolig meget. Alle steder vi går ser vi smartphones, folk der snakker i telefon, er på Facebook, Instagram osv. Vi har altid vores vigtigste elektronik på os, fordi vi ikke kan leve uden denne. Nogle vil måske mene, at det tager overhånd – særligt den ældre generation har dette syn, og måske har de også ret. Men hvordan fortæller du en 10 årig, at de ikke skal bruge deres mobil til at spille på og være på Facebook på, men i stedet spille brætspil og gå ned og banke på ved legekammeraten i stedet for at skrive over Facebook, når resten af vennerne gør det sådan, og når det er det eneste, man er vokset op med?

Godt eller skidt med denne udvikling

Der er mange delte meninger om, hvorvidt det er godt eller skidt, at elektronikken fylder så meget hos os i dag. Med uanset hvad man mener, så er forbrugerelektronikken en guldmine, og den er bestemt ikke gravet helt ud endnu – langtfra endda! Der findes så mange muligheder indenfor elektronik, og vi har bestemt ikke fundet alle mulighederne endnu.

Udviklingen har både positive og negative medfølger, hvilket er helt naturligt. Elektronikken har gjort meget nemmere end for bare 10 år siden, og vi kan gøre mange ting meget hurtigere. Men omvendt er der også de personer, som er mere konservative og ikke ser nogen grund til, at man sender mails i dag fremfor postkort, hvis man vil sende en hilsen. Sådan er vi alle så forskellige, og det må vi bare leve med.

Forbrugerelektronik på højeste plan

Elektronikken fylder meget i vores hverdag, og mange ser også en vis form for prestige i, at have alt det nye indenfor elektronik. At have det største og flotteste tv, største og bedste kamera, den nyeste telefon på markedet osv. Det er bare en udvikling, som vi må tage med et smil, og så må vi selv deltage på det niveau, som vi nu engang ønsker.