7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]
Vælg en side

Flere netbutikker i Danmark udlover nu en række forskellige muligheder for levering. Det mest populære er i vore dage at afsende til en pakkeshop, hvor du selv kan hente din pakke når der er tid til det. Leveringsformen er jo ret så hensigtsmæssig, og ofte tillige den mest prisbevidste fragtmulighed.

Du kan derudover overveje at bestille varerne til levering til din adresse eller til når du er på job. Leveringstypen viser sig godt nok en smule mere pebret, men omvendt i høj grad fremkommelig. Den mest prisbevidste leveringsversion vil dog altid vise sig at være at hente ordren selv, men det betinges af at du bor tæt på e-forretningens arbejdslager.

Flere online selskaber giver løfte om levering efter en enkelt hverdag på de fleste af deres varenumre, men vær på vagt da det er afhængig af at transaktionen realiseres inden et fastslået tidspunkt, sådan at de sandsynligvis kan nå at få pakken sendt afsted forud for at medarbejderne har fyraften.

Enkelte outlets på nettet sikrer fragtfri levering, men typisk kun hvis der shoppes for en præcis sum. Som alternativ bør man gribe den mindst kostelige mulighed for fragt, som gerne – uden hensyn til om man bor ved Næstved, Thisted eller Assens – er at få kørt ordren til en pakkeshop.

Se om internet forhandleren er medlem af e-mærke ordningen

Det er rigtig praktisk for almindelige dødelige at lave prissammenligning hos forskellige internet butikker i Danmark og til tak har utallige internet butikker set sig nødsaget til at reducere salgsværdien på specielt deres bedst i test produkter – til piger og drenge, og endvidere også til damer og herrer – betydeligt, og endda nogle gange yde levering uden beregning.

Men det kan ikke desto mindre blive lønsomt at efterse enkelte internet selskaber efter udsalg inden du handler, således at man er sikret at indhente den mindst kostelige pris.

Du skal trods alt være årvågen med, at ifald en netbutik udlover deres produkter for en salgspris som virker ufattelig gunstig, er det ofte være et signal om en uoprigtig netbutik. Kortbetalinger er imidlertid indbefattet af en bestemmelse, der assisterer kunden imod bedrageriske e-butikker.

Generelt går vi ind for handler med kort eller MobilePay. Som alternativ kan du drage nytte af en løsning som for eksempel ViaBill, såfremt du higer efter at honorere omkostningerne af flere omgange.

Et bevis på at internet webshoppen respekterer de danske regler

Forud for at nogen handler hos en e-forhandler kan de utvivlsomt gennemse netshoppens handelsaftale, dog er det for det meste et omfattende projekt.

Alternativet kunne derfor være at tjekke hvorvidt online webshoppen er medlem af e-mærke ordningen, siden det længe har været en indikation om at e-forretningen efterfølger de danske retningslinjer, tillige med at forretningen regelmæssigt efterses af fagfolk som har ekspertise inden for reglerne på området. Desuden giver det dig mulighed for at blive hjulpet, ifald du forvoldes dilemmaer i processen med din ordre. Her er et link til mere viden.

Tilsvarende er det anbefalelsesværdigt at kunden er vaks omkring de mest vedkommende bestemmelser der indvirker på købet, som eksempelvis hvilken byttepolitik butikken anvender. I den sammenhæng er det desuden afgørende, at man stadig beholder ens faktura e-mail, således man en anden gang kan bevise sin bestilling, om man søger produkter til en kvinde eller mand.

Et hav af forskellige leveringsmetoder

Trustpilot medfører forholdsvis gunstige muligheder for at tyde ganske mange aktuelle kunders erfaringer og herved foreslår vi, at du eftergår e-firmaets anmeldelser før du shopper.

Facebook bringer dig derudover i højeste grad anstændige metoder til at få et kig ind i online shoppens pålidelighed. Her er der endda butikker på nettet som gør det muligt at publicere en omtale af ordreforløbet, som ligeledes må benyttes til vurdering af kundetilfredsheden.

Hjemmesiden er finansieret ved hjælp af reklamer. Vi arbejder tæt sammen med adskillige online selskaber eftersom vi introducerer forretningernes tilbud, og modtager kommission hvis en af de besøgende på vores hjemmeside gennemfører et køb.

Oplysninger vedrørende varer og internet shops ajourføres hele tiden, men vi påtager os ikke ansvaret for ændringer der måtte være foretaget siden seneste opdatering af de viste informationer.