7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]
Vælg en side

Spralla Flaskelås

Varenummer (SKU): 16494 Kategorier: , ,

kr. 69,00

Lås dine værdifulde drikkevarer inde i flasken ved hjælp af denne flaskelås. Indstil den trecifrede kode, og spiritussen er endelig din, kun din! Fungerer desuden mindst lige så godt som frustrerende værtsgave: “Værsågod, en fin flaske vin – men du må ikke smage den, før det lykkes dig at knække koden!” … læs mere her

Er Flaskelås - Spralla på lager?

Annonce
Køb Flaskelås - Spralla

Beskrivelse

Yderligere beskrivelse og flere billeder af Spralla Flaskelås her:
Spralla Flaskelås

Mange leder efter den billigste Spralla Flaskelås på nettet, og de ender oftest ud med at finde tilbud her: Gå til shop

Spralla Flaskelås Produktfakta

  • Navn: Spralla Flaskelås
  • Pris i DKR: 69.00
  • Varenummer: 16494
  • Returret: 90 dage
  • Fri fragt: ved køb over kr. 499
  • Hurtig levering: bestil inden kl. 15 så sendes Spralla Flaskelås samme dag
  • Direkte link: Spralla Flaskelås

Spralla Flaskelås – den populære gaveidé

Spralla Flaskelås har i flere år været på toplisten over gadgets. Home & Garden > Plants kategorien er også populær, når der skal gives gaver. CoolStuff.dk er kendt som shoppen med de fede gadgets. Varen kan du bytte op til hele 90 dage efter du har bestilt den. Har du svært ved at finde den sjove gave, er det ikke snyd at lade sig inspirere af andre, som har købt Spralla Flaskelås, og så kan du med god samvittghed tage til fejringen. Det kan siges meget enkelt: denne gadget er populær som julegave. Gadgets er ikke seriøse, vil nogle få mennesker sige, og det kan være derfor, at nogle, kan være bange for at give dem som gave. Det skal dog ikke afholde dig fra at blive den glade giver af gadgets som gaver, langt de fleste har en holdning om, at gadgets er perfekte gaveidéer.

Brug gadgets som gaver

Spralla Flaskelås er en af de håndplukkede varenumre her i shoppen i vores gruppe af varer Home & Garden > Plants. Du får oven i købet hele 90 dages returret som er en fin sikkerhed for dig, hvis du nu fortryder dig køb af din vare. Mange er udmærket klar over, at man køber din Spralla Flaskelås ved den velkendte shop CoolStuff.dk, der har forstået at dække hele Danmark med de helt rigtige varer. Her i online shoppens kæmpe udvalg kan du shoppe løs efter lækre varer, som jo fx kan være produktet er på siden. Købes der ind i online webshops sparer du penge- og det kan lade sig gøre fordi shoppen sparer husleje til en almindelig butik.