7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]
Vælg en side

Masser af internet outlets giver nu om dage en række forskellige fragtformer. En favorit iblandt mange er nu om dage at få bragt ordren til en pakkeshop, fordi du dermed nemt kan hente pakken lige præcis når det passer ind i din kalender. Denne er jo ualmindeligt ligetil, samt mange gange tillige den mest prisbevidste leveringstype.

Du kan på samme måde prøve at få varerne sendt til din adresse eller til når du er på job. Leveringstypen viser sig sædvanligvis en tand dyrere, men samtidig yderst hensigtsmæssig. Den mindst kostelige form for levering vil dog altid være selv at hente pakken, hvilket dog beroer på at du opholder dig i kort afstand af online forhandlerens adresse.

Masser af online selskaber yder levering efter en enkelt hverdag på en hel del varenumre, men som trods alt nødvendiggør at du bestiller tidligere end et bestemt tidspunkt, med hensynstagen til at de har mulighed for at nå at få de nye varer pakket inden lagerpersonalet drager hjemad.

Visse e-forretninger i Danmark præsterer fragt uden omkostninger, men typisk er det forbeholdt når man bestiller for et fastsat beløb. Ellers burde du gribe den billigste leveringsmåde, som mange gange – uanset om du opholder sig nær Holstebro, Thisted eller Billund – vil være at få bragt dine varer til en pakkeshop.

En hel del forskellige leveringsmuligheder

Det er efterhånden virkelig ukompliceret for os alle at lave prissammenligning hos diverse webshops på Tiva og så har en lang række firmaer på nettet været presset til at at stampe udsalgspriserne på specielt deres bedst i test produkter – til drenge og piger, og ligeså til damer og herrer – drastisk, og endda nogle gange yde gebyrfri levering.

Men det kan alligevel blive lønsomt at udforske nogle online shops efter rabatkoder forinden du handler, så du er skråsikker på at indhente den mindst kostelige pris.

Generelt foreslår vi køb med gængse betalingskort eller mobilbetaling. Som et alternativ bør du overveje en løsning fra eksempelvis ViaBill, forudsat du efterspørger at afbetale pengene over tid.

Kig om online webshoppen er e-mærke tilsluttet

Forinden nogen handler i en e-forretning behøver de principielt gennemse butikkens vilkår, det er dog uden tvivl ikke videre spændende.

En anden løsning kan være at se hvorvidt internet selskabet er e-mærket, da det skulle være et sympol på at internet virksomheden retter sig efter de danske love, samt at online forretningen løbende besøges af eksperter der forstår reglerne. Dette er en god lejlighed til at få assistance, hvis du skulle få besvær som følge af dit indkøb.

Internethandel stiger år for år

Trustpilot frembyder sådan set fine genveje til at betragte diverse nuværende køberes bedømmelser og derfor anbefaler vi, at du gennemsøger netshoppens omtaler forinden du handler.

Facebook fører til ydermere tilpas passelige genveje til at få indtryk af internet firmaets kundetilfredshed. Her ses en del internet shops som giver kunderne mulighed for at offentliggøre en evaluering af købsoplevelsen, hvilket desuden må bruges til vurdering af tilfredsheden hos kunderne.

Vores hjemmeside er finansieret af annonceindtægter. Vi har faste samarbejder med et hold af internet foretagender og præsenterer butikkernes produkter, og indkasserer kommission under forudsætning af at den besøgende vi sender videre foretager en bestilling.