7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]
Vælg en side

Mange online virksomheder yder nu om dage en række forskellige leveringsformer. Et hit er nu om dage levering til en pakkeshop, fordi du så har fuld fleksibilitet til at hente de nyindkøbte varer lige præcis når det passer ind i din kalender. Denne er jo i høj grad fleksibel, og i mange tilfælde ligeledes den mest prisbevidste form for fragt.

Du kunne også planlægge at vælge at få udbragt hjem til dig eller til adressen på dit arbejde. Fragtmuligheden er en gang i mellem en lille smule mere pebret, men samtidig rigtig bekvem. Den prisbilligste leveringsmodel vil dog altid vise sig at være selv at hente varerne, men dette beroer på at du lever nærved e-firmaets arbejdslager.

En hel del webshops reklamerer med levering på blot en enkelt hverdag på flere produkter, men husk at det forudsætter at bestillingen anbringes forinden et fastsat tidspunkt, så at de garanteret kan nå at få bestillingen distribueret forud for at de pakkeansatte holder fyraften.

Indtil flere internet shops sikrer fri fragt, men i reglen kræves det at der indkøbes for et fastsat beløb. I øvrigt bør du tage den mindst kostelige fragtform, hvilket oftest – uanset om man bor tæt på Aarhus, Slagelse eller Sorø – vil blive at få fragtfirmaet til at levere dine varer til et udleveringssted.

Leveringsdygtigheden er selvfølgelig ekstremt essentiel

Det har vist sig at være virkelig overkommeligt for almindelige dødelige at prissammenligne i blandt flere internet varehuse og på grund af dette har massevis af forretninger på nettet været nødt til at sænke udsalgspriserne på produkterne – til juniorer, og tillige også til damer og herrer – voldsomt, og endda nogle gange tilbyde fragt uden omkostninger.

Til gengæld kan det trods alt blive profitabelt at efterprøve visse online selskaber efter rabatkoder forinden du gennemfører din handel, således at man er tryg ved at få fat i den mindst kostelige pris.

Generelt slår vi et slag for bestillinger med betalingskort eller mobilbetaling. Som alternativ kan du anvende en afdragsløsning som fx ViaBill, for så vidt du gerne vil godtgøre omkostningerne senere.

Før folk køber hos en internet handler kan man for at være på den sikre side tage stilling til netbutikkens betingelser, men det er tit en omfattende opgave.

Et andet forslag kunne måske være at se nærmere på om internet forhandleren er e-mærke tilsluttet, fordi det ofte er et billede på at netbutikken adlyder de officielle danske regler, foruden at e-handlen af og til revurderes af fagmænd der har megen viden om de gældende vilkår. Dette er desuden din mulighed for at blive hjulpet, hvis du oplever besvær i forbindelse med dit indkøb. Website.

Den mest betalelige fragtmetode

Trustpilot præsterer rigtig anstændige genveje til at besigtige en lang række øvrige forbrugeres domme og derved kan det være til hjælp, at du gennemgår e-shoppens kritik forud for at du shopper.

Facebook byder på lige så vel relativt fremragende muligheder for at få indsigt i internet firmaets pålidelighed. Foruden det ser vi en del online shops i Danmark hvor kunder kan udforme en kritik af ordreforløbet, hvilket på samme måde burde udnyttes til at tage stilling til kundernes tilfredshed.

Vores hjemmeside er finansieret af annonceindtægter. Vi har et fast samarbejde med et hold af internet butikker hvori vi introducerer virksomhedernes tilbud, og opnår honorar forudsat en af de besøgende på vores side laver en ordre.

Orientering omkring varer og internet butikker understøttes rutinemæssigt, men man kan ikke stille os ansvarlig for modifikationer der er implementeret siden vi nyligst opdaterede hjemmesidens data.